Gry & Inger Lill

vi kan, vi vil - og vi får det til!

- vi skaper treningsglede for alle -

Klar, ferdig, GÅ Foto: Steinar Bleken

Fra regntung lørdag til treningsglede...

En mørk, trist lørdag i juni 2013 møttes Inger Lill og Gry på Elmas Handel i Hemsedal over en kopp te - og en havrevaffel.

Meningen var at vi skulle ut på en løpetur, men 10 grader og regn gjorde at dørstokkmila ble for lang.

Vi satt der og så trist ut på været og fant ut at vi skulle møtes til filmkveld senere samme dag.

 

Inger Lill foreslo også at vi kunne ta en styrkeøkt inne, hun hadde funnet et knallbra treningsprogram på YouTube. Gry sa ingenting, men i sitt indre tenkte hun "kjærringtrening", dette har jeg overhode ikke lyst til. Dette har hun bitt i seg mange ganger etterpå, for noen timer senere var hun så sliten at hun knapt kunne snakke.… og det etter kun 35 min trening!

 

Inger Lill hadde kjøpt magasinet IFORM og skummet gjennom en artikkel om en dansk dame som hadde trent hjembygden sin.

På kvelden diskuterte vi dette og fant ut at dette vil vi gjøre i Hemsedal! Vi skal bidra til å gjøre Hemsedal til Norges sprekeste bygd!

I løpet av kvelden var konseptet klart og fotograf Steinar Bleken booket til dagen etter. Bildet over er tatt denne dagen, så været var også på vår side :)

Søndagen ble kurset lagt på facebook og sendt ut til hemsedøler. 24 timer etterpå hadde vi 12 påmeldte og i løpet av kort tid ble kurset fulltegnet - dette var en fantastisk opptur!

 

Ved hjelp av aktive, engasjerte deltagere så ble kurset en suksess. Vi var ute i sol, regn og snø. Aldri har vi truffet en så positiv gjeng, som var så fantastiske til å motivere hverandre. Det at noen hadde trent mye og noen nesten aldri var aldri et tema - treningene er lagt opp slik at alle får max ut av treningene.

 

Vårt hovedfokus er å skape treningsglede, det målet er vi tro til i alt vi gjør!

Det er klart at deltagerne blir slitne, svette og støle - men hver enkelt skal gå hjem etter treningen med et smil om munnen.

 

Dette var starten på vårt eventyr, etter forespørsler fra andre steder så forstår vi at eventyret vil få mange, flere kapitler...

 

Gry Herland - med de lange flettene

er utdannet idrettspedagog og NLP Master Business and Health Coach. Jeg har bodd i Hemsedal siden 1993, og motivasjonen for å flytte

var for å ha en lang skisesong. Nå er det blitt mange skisesonger og mange flotte naturopplevelser i Hemsedal. Jeg har jobbet som idretts-instruktør, rideinstruktør og veileder for aktivitetsselskapet Norske Opplevelser i mange år. De siste årene har jeg også jobbet som spinninginstruktør i Hemsedal Idrettslag.

 

Jeg liker å sette meg nye mål - og utfordre meg selv. Nå gleder jeg meg til å følge deg i å oppnå din målsetting. Gjør ikke du også?

 

 

Inger Lill Solberg - med hestehale

er utdannet markedsøkonom og eksportøkonom. Jeg har bodd i Hemsedal siden 2000 og er veldig glad i å være ute på tur, hele året!

Om sommeren med fjellstøvler, joggesko eller sykkel, om vinteren på langrenn, randoneeski eller på alpinski.

I en årrekke har jeg jobbet ved siden av som skiinstruktør og nå er jeg pilatestrener i Hemsedal Idrettslag.

 

Et aktivt liv har gjort at kroppen har en del skader, men riktig trening og positiv innstilling gjør at jeg ser mulighetene.

Kanskje du er som meg?

Det aller viktigste er treningsglede!

Copyright 2012 © All Rights Reserved